Välkommen till Gamecamp – E-sportlägret!

Vi på Gamecamp brinner för att ge unga spelentusiaster den ultimata sommarupplevelsen. Med fokus på e-sport, teknik och gemenskap skapar vi minnen som varar livet ut.

Vårt mål är enkelt: att erbjuda en trygg, rolig och lärorik miljö där barn och ungdomar kan utforska sin passion för spel. Hos oss är alla välkomna, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare.

Vad erbjuder vi?

E-sportträning: Våra erfarna tränare hjälper deltagarna att förbättra sina spelkunskaper och strategier. Oavsett om det är Fortnite, League of Legends eller något annat spel, har vi täckt dig.

Teknik och innovation: Vi utforskar den senaste tekniken, från VR till programmering. Här kan du lära dig mer om hur dina favoritspel fungerar och kanske till och med skapa dina egna.

Gemenskap och vänskap: På Gamecamp hittar du likasinnade vänner som delar din passion. Vi tror på att bygga starka relationer som sträcker sig bortom lägret.

Roliga turneringar och tävlingar: Ingenting slår spänningen i en e-sportturnering. Vi ordnar regelbundet tävlingar där du kan testa dina färdigheter och kanske till och med ta hem priset.

Hållbart spelande: Vi lägger stor vikt vid att främja en hälsosam inställning till spelande. Vi lär oss om balans mellan skärmtid och aktiviteter utomhus.

Vad väntar du på?

Anslut dig till Gamecamp – E-sportlägret för en oförglömlig sommarfylld med spel, lärande och skratt. Tillsammans bygger vi en framtid där spelande är mer än bara en hobby – det är en passion.

Låt oss skapa minnen tillsammans. Vi ses på Gamecamp!