Anmälan & Bokning

Försök att kommunicera eventuella behov och avvikande kost i anmälan – annars anmäler ni detta i efterhand via mail.

Vi kommer att fotografera i våra lokaler. Genom en anmälan så godkänner man att dessa bilder kan användas av Gamecamp.

Innan campet kickar igång kan det vara bra att anteckna eventuella inloggningar till diverse spel om deltagaren önskar bruka sitt eget konto på vissa spel!

Vi tillhandahåller vid val av dator på plats en komplett dator och skärm med headset, tangentbord, mus och musmatta. Vill man även bruka kontroll för att spela så ta med en USB-kabel (typ A) med en kontroll så hjälper vi till att koppla in den! Man kan självklart även ta med eget headset, tangentbord, mus och musmatta om man vill.

Vid medtagande av dator så bistår Gameffect med trådad uppkopping, eluttag och självklart en stol. Packlistan blir således: dator med strömkabel, skärm med strömkabel och bildkabel (vanligtvis HDMI eller DisplayPort), headset, tangentbord, mus och musmatta!

Vi tillåter inte nötter i lokalen under ett gamecamp.

Läs gärna igenom våra regler innan och gör er införstådda i schemat så att aktiviteter i början och slutet av dagen kan börja och sluta i tid.

Det ingår dagligen lunch,mellanmål/frukt och en vattenflaska.

Alla ändringar måste mailas in till esport@gameffect.se och märk mailet “Ändring i anmälan” – ni kommer få ett mailsvar när vi ändrat i bokningen!

Maila ert intresse till info@gamecamp.se och märk mailet med “Intresseanmälan” och inkludera ett namn och telefonnummer så skriver vi upp er på en väntlista. Öppnar en plats upp sig så hör vi av oss till er!

BETALNING

Betalning sker direkt genom hemsidans shop.

Vi erbjuder i dagsläget inte delbetalning för våra gamecamps.

Avbokningar med mer än 14 dagars framförhållning återbetalas till fullo. Avbokningar inom 14 dagar från att Gamecamp startar återbetalas 80%.

För att påbörja en avbokning, maila esport@gameffect.se och märk mailet “Avbokning”. Från mail-svar kan det ta upp till fem (5) arbetsdagar för utbetalningen att nå ert konto.

Regler

Våra regler kan ni hitta här.

Vårt generella upplägg för veckan hittar ni här.

Det kan ske ändringar i schemat och tillkomma aktiviteter och tävlingar.

För tema-camps så kommer schemat se annorlunda ut och publiceras i samband med öppning av anmälan.

Vi förstår att det kan finnas många aspekter som gör att man som familjemedlem vill närvara. Föräldrar får gärna närvara under första dagen men det är också viktigt för oss att låta deltagarna bygga vänskapsband genom deltagande i aktiviteter och inte sluta sin sociala cirkel.

Skulle någon behöva stöd på grund av funktionsvariation, kontakta gärna oss på esport@gameffect.se så kan vi föra en dialog om hur vi löser det på bästa sätt för deltagaren!